POLISEN SÖKER INFORMATION!

POLISEN SÖKER INFORMATION OM DEN BIL SOM BRANN PÅ KVÄLLEN SÖNDAGEN DEN 20 MAJ

Polisen är intresserad av de iakttagelser som gjorts när bilen kom till parkeringsplatsen på Falkenbergsgatan vid halv åtta tiden på kvällen och fram till att den sattes i brand vid 22-tiden.

Har du gjort några iakttagelser så ring polisens växel 114 14,
eller maila polisens adress, registrator.vast@polisen.se

Vänliga hälsningar Styrelsen

Anteckningar från Info-mötet 17 maj

Vi möttes i Fritidslokalen, ca 15 personer, och pratade om vår förening. Här är anteckningarna från mötet. Hoppas jag fick med allt. Om inte hör av dig.
Installation och modernisering av värmesystemet är nu avslutad för säsongen. Här hittar du mer om det arbetet.
Nästa informationsmöte blir i höst i god tid innan Årsstämman, så har du viktiga frågor tar vi upp det då. Vi annonserar datum i god tid.

Ha en skön sommar och njut av parken.

 

Enkätsvar – sista chansen!

Hej!

På måndag, 7 maj, börjar vi tolka enkätsvaren. Det som lämnas idag, 6 maj, kommer med i utvärderingen. Det mesta med moderniseringen av värmesystemet är ju klart nu, hoppas vi. Det kan behöva tittas på enskilda lägenheter och då hör vi av oss.

Vi återkommer med mer info, bl.a. på Informationsmötet 17 maj, kl18.

mvh/Agneta  

Länk till mer information om Centralvärmeanläggningen.

OVK besiktning

OVK*-besiktningen som genomfördes hösten 2017 resulterade i att vi i föreningen och individuella lägenhetsägare ska genomföra vissa åtgärder. Delar av  detta arbete är fortfarande pågående.

Ni som fortfarande väntar på återkoppling kring åtgärder kan hålla ögonen öppna v.36 då ni kommer att bli kontaktade för att planera in detta.

Vänlig hälsning Styrelsen

*obligatorisk ventilationskontroll

Märkning av cyklar

Under städdagen 14/4 märktes samtliga cyklar i förenings cykelställ/cykelrum upp med gula lappar. De cyklar som fortfarande har den gula lappen kvar vid städdagen den 6/5 kommer att flyttas till ett av våra skyddsrum. Där förvaras de i tre månader samt anmäls som hittegods hos polisen. De cyklar som fortfarande är kvar i skyddsrummet efter den satta tiden skänks till Cykelköket.

Mvh Styrelsen

Allmän skötsel – värmen

Moderniseringen av vårt värmesystem är nu klar. Styrsystemet är igång och i väntan på enkätsvaren publicerar vi nu skötselråden. Läs råden, följ dom och njut av den jämna värmen.
När vi har enkätsvaren kan vi börja åtgärda utrustningen i lägenheterna. Återkommer då med mer information.
mvh/Agneta Bratt

Länk till mer information om Centralvärmeanläggningen.

Enkäten – OBS

Inför enkätens fråga: Blir elementen varma?
Gör undersökningen en kall dag/kväll när värmen är på.

Vackra varma dagar är värmen avslagen och då ska elementen vara kalla.
Vi är så glada åt vårvärmen och hoppas samtidigt på några kyliga dagar nästa vecka för att hinna testa elementen. Kommer våren redan nästa vecka måste kanske just elementundersökningen i enkäten skjutas upp till hösten, men vi återkommer om det.

Här är en länk till en samlad information om Centralvärmeanläggningen.