2024-02-26: Flytt av elektronikskrot

Platsen att slänga elektronikskrot är nu flyttad från sopnischen vid Fredriksdalsgatan 6 till miljöhuset vid Fredriksdalsgatan 12, den vänstra ingången med insynsskydd på fönstren. Er vanliga iLOQ-nyckel fungerar i dörren. Utrymmet är ej uppmärkt med en skylt pga inbrottsrisken.

Tyvärr ställs elektronikskrot allt för ofta in i det vanliga utrymmet för avfall i miljöhusen, detta orsakar onödiga kostnader för föreningen vilket drabbar alla medlemmar. Styrelsen vill nu uppmana alla att använda det nya utrymmet för elektronikskrot, där det går bra att slänga (exempel):

  • Dammsugare
  • Vattenkokare, brödrost
  • Rakapparat
  • Hårtork
  • Datorer och tillbehör (möss, tangentbord, hårddiskar etc)
  • TV-apparater / datorskärm
  • Radio, CD-spelare och stereoutrustning
  • Batteridrivna leksaker
  • Borrmaskin och andra eldrivna verktyg

/Styrelsen