2021-01-27: Styrelsen informerar

Nytt år – ny styrelse
P.gr.a. Corona blir det inget Info-möte, så det fick bli så här i stället.
Vi ska bl.a. inventera samtliga förråd och kommer att dela ut en enkät.


Inventering vinds- och källarförråd
Alla hushåll kommer att få en blankett i brevlådan med frågor om vilka vinds- och källarförråd som används. Vi hoppas att alla svarar direkt så att inventeringen inte drar ut på tiden i onödan. Du kan svara på pappersblanketten eller här på detta formulär. Vi tackar på förhand för hjälpen.


Små förråd
Det kommer att finnas tomma sopnischer att hyra för 50 kr/mån. De är lagom stora för t.ex. en barnvagn eller vinterdäck. Intresserad? Maila till info@goteborgshus13.se.


Hemsidan lever
Allmänt kan sägas om hemsidan att innehållet ändras kontinuerligt. Exempelvis har Mäklarinfo arbetats om för att bli tydligare vid ägarbyte och för nya medlemmar. Om oss har blivit första sida och ABC uppdateras ständigt.
Titta igenom hemsidan då och då och tyck till. Synpunkter och tips emottages tacksamt.


Ändrade regler vid andrahandsuthyrning
– Nu kan även de som bor i andra hand hyra gästlägenheten.
– Kravet att säga upp ev. p-plats vid andrahandsuthyrning tas bort.


Dräneringsjobbet Brynolfsgatan 1/baksida
Arbetet fortsätter enligt tidsplanen. Man hittade en gammal igenlagd trappa, som måste bilas bort. F.ö. löper allt enligt tidplan.


Smörjning av lås och dörrar
Gnisslande och tröga gångjärn är aldrig kul. Problemet är att smörjmedlet försvunnit och då gnids metall mot metall, men det kan enkelt lösa genom att smörja med smörjmedel. Det är medlemmens ansvar att göra detta. Se mer: ABC